Bel direct: +31 (0)492 - 59 12 99

Onze advocaten

Ons kantoor bestaat momenteel uit drie advocaten:

Mr. Concetta Trovatello

is sinds het jaar 1999 verbonden aan het kantoor. Zij is beëdigd in 2001. Zij heeft haar opleiding gevolgd aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht. Onmiddellijk na de afronding daarvan is zij in dienst getreden van het kantoor. Na het overlijden van de oprichter heeft zij het kantoor voortgezet. Inmiddels heeft zij haar kantoor uitgebreid met twee compagnons. Concetta Trovatello heeft zich gespecialiseerd in het familierecht. Zij houdt zich onder andere bezig met eenzijdige echtscheidingen en echtscheidingen op gemeenschappelijk verzoek, waarbij de belangen van echtparen die gaan scheiden, samen worden behartigd. Doch ook in andere familierechtzaken staat zij cliënten kundig bij.
Lees meer

Mr. Peter Verstappen

Ik ben als advocaat beëdigd in 1996. Mijn studie heb ik gevolgd aan de Rijksuniversiteit Limburg te Maastricht. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt heb ik sinds 2004 mijn eigen kantoor. Sinds september 2008 ben ik mede-eigenaar van het kantoor Trovatello Verstappen. Sinds het jaar 2000 ben ik volledig gespecialiseerd in het familierecht. Ik wordt veel gevraagd als echtscheidingsbemiddelaar, waarbij ik de gezamenlijke belangen van echtparen die gaan scheiden behartig. Daarnaast treed ik ook op als eenzijdige belangenbehartiger, zowel in echtscheidingen als overige familiezaken. Daarbij kan men kan denken aan alles rondom de kinderen, alimentatie, beëindiging samenwoning, verdelingen en huwelijkse voorwaarden. Ik ben sinds het jaar 2000 aangesloten bij de FAS Vereniging familierechtadvocaten- en scheidingsmediators (www.verenigingfas.nl). Van 2001 tot 2014 ben ik lid geweest van de Klachtencommissie van de Raad voor de Kinderbescherming. In 2015 heb ik de specialisatieopleiding erfrecht voltooid. Men kan dus ook een beroep doen op mij als het gaat om verdelingen van een nalatenschap, het opeisen van de legitieme portie, wettelijke rechten, de positie van erfgenaam of de positie bij onterving en overige verwante zaken.
Lees meer

Mr. Klaas van den Heuvel

is beëdigd in 1991 en is van het begin af aan, aan kantoor verbonden. Klaas van den Heuvel heeft zijn opleiding gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Klaas heeft zich gespecialiseerd in het strafrecht. Daarnaast is hij werkzaam in de algemene praktijk zoals aansprakelijkheidsrecht, consumentenrecht, contractenrecht, incasso's en schade- en verzekeringsrecht. Door zijn jarenlange ervaring als advocaat kan hij u ook op deze rechtsterreinen uitstekend adviseren.
Lees meer